Відкрита лекція з фінансовим директором АТ “Житомиробленерго”

Shares
За ініціативи АТ “Житомиробленерго”  20 березня було проведено відкриту лекцію із Тамарою Бабак – фінансовим директором АТ “Житомиробленерго” для груп ФБС-5, 6, 6к та ФБС- 8, 9к.

АТ «Житомиробленерго» – це акціонерне товариство, предметом діяльності якого є розподіл електричної енергії у межах місць провадження господарської діяльності.
Тамара Володимирівна докладно розповіла про особливості організаційної структури «Житомиробленерго» та специфіку діяльності на ринку електроенергії. Фінансовий директор пояснив, як формується тариф на електроенергію, та виокремив вимоги до тарифу. Здобувачі дізнались про загальні втрати на ринку електроенергії.
Тамара Володимирівна розповіла про можливості проходження практики і працевлаштування молодих спеціалістів. Спікер ґрунтовно відповіла на запитання студентів щодо перспективи розвитку «зеленої енергетики» в умовах повоєнного відновлення. Захід було проведено відповідно до плану роботи наукового гуртка «Фінансист», що передбачає залучення експертів та практиків до занять для здобувачів рівня «Бакалавр» та «Магістр» спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».
Кафедра фінансів та цифрової економіки висловлює вдячність Тамарі Володимирівні Бабак за надання корисної та цікавої інформації!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */