Запрошуємо до подачі робіт у Всеукраїнську студентську збірку поезій!

Shares

Запрошуємо студентів Житомирської політехніки взяти участь у проєкті «Скриптор» від ГС «ГС Українська Студентська Ліга»!

Суть проєкту – створення першої збірки поезій, написаних студентами під час війни.

Сьогодні українці прагнуть бути почутими, звернути увагу всього світу на допомогу державі, яка бореться за принципи демократії та цивілізаційного вибору. Збірка покликана говорити про війну в Україні та студентське життя в таких умовах через мистецтво.

Щоб подати вірші на розгляд до розміщення у збірці, необхідно:

  • До 25 березня надіслати електронний лист із добіркою ваших власних віршів (у форматі doc чи docx) за такою адресою skryptor@usl.org.ua.
  • У файлі листа обов’язково вказати своє ПІБ, контактний телефон, університет та спеціальність. Вірші у збірці будуть публікуватися із зазначенням автора.
  • Надсилати лише поетичні твори (не прозу, не драматургію).
  • У листі повинна бути добірка, що не перевищує 5 віршів.

Збір творів (поезії) від студентів вже триває, подати заявку на розгляд має можливість будь-який студент, відбір та укладання збірки відбуватиметься за підтримки кафедри історії української літератури КНУ ім.Тараса Шевченка, та промоція збірки з анотацією та залученням Оксани Забужко або Сергія Жадана, в якості амбасадорів. Проєкт також буде висвітлено у національних та регіональних ЗМІ.

Детальну інформацію про діяльність ГС «ГС Українська Студентська Ліга» Ви можете знайти на сайті, а також наших сторінках у Facebook та Instagram.

Не зволікай і ставай частиною всеукраїнської студентської спільноти! Поділися своєю творчістю зі світом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */