Зустріч студентів Житомирської політехніки із представником компанії ТОВ «Епірок Україна»

Shares

22 березня 2024 року здобувачі вищої освіти факультету гірничої справи, природокористування та будівництва та факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки та робототехніки доєдналися до зустрічі із представником компанії Epiroc Ukraine. Спікером виступив Крижан Віктор Володимирович, інженер з продажу запасних частин та сервісних послуг ТОВ «Епірок Україна». На відкритій зустрічі були обговорені перспективи працевлаштування здобувачів вищої освіти спеціальностей 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» та 184 «Гірництво».

На початку зустрічі Віктор Крижан поділилися власним досвідом професійного становлення, і наголосив на можливості та користі поєднання навчання та роботи за фахом, важливості самонавчання та саморозвитку.

Віктор зазначив, що найбільш цінними фахівцями є ті, які мають мультидисциплінарні навички, що є величезною перевагою на ринку праці. Розповів про знайомих успішних людей з інженерною освітою в компанії.

Здобувачі вищої освіти отримали відповіді на питання щодо проходження співбесіди, відбору членів команди компанії, тенденцій розвитку компанії та необхідних знань, якими має володіти майбутній фахівець компанії.

Дякуємо шановному гостю Віктору за змістовну, професійну та мотивуючу розмову!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */