Педагоги та філософи вивчали історії жінок-лідерів

Shares

22 березня студенти освітнього рівня «магістр» спеціальності 014.16 «Середня освіта (Захист України)» провели освітньо-виховний захід «Жінки лідерки» для студентів 1 курсу освітнього рівня «бакалавр» факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя. Захід відбувся у змішаному форматі відповідно до можливостей учасників.

«Було дуже цікаво і цінно слухати виступ підготовлений магістром Андрієм Онищуком про Голду Меїр, її життя, рішення та вибори, чому саме так діяла ця мужня жінка, чого в неї варто повчитися. Магістри Володимир Невмержицький та Юрій Шинкар підсилити обговорення своїми прикладами та жартами. На жаль, не зміг долучитися зі своєю презентацією староста групи Дмитро Акуліч через нічні обстріли Хмельниччини та відсутність електропостачання. Загалом нашим першокурсникам дуже сподобався такий формат спілкування зі старшими колегами. І магістри відчули свою експертність, з приємністю відповідали на питання. У єдності та співпраці наша сила, особливо у такі складні часи війни»

поділилася враженнями організатор заходу, викладач курсу «Організація заходів патріотичного спрямування» доцент кафедри філософсько-історичний студій та масових комунікацій Ольга Гордійчук.

«Це щось новеньке! Вперше маю такий досвід познайомитися і дійсно змістовно цікаво поспілкуватися з магістрами моєї спеціальності – вони вже так багато знають, мають досвід. Такі приклади надихають ще краще вчитися»

Дмитро Нікітчин, студент групи ЗУ-1.

«Завдяки цьому заходу я відкрила для себе постать Голди Меїр, дізналася більше, як вона діяла, коли на її країну пішли війною. Ми й інших жінок в політиці згадали, обговорювали фільми, книги. Записала собі рекомендацію Андрія Онищука – прочитати книгу про литовську політичну діячку, що двічі обиралася на посаду президента Литви, Далю Грибускайте»

Марія Коваленко, студентка групи ЗУ-1.

«Дякую за такий цікавий захід! Було й пізнавально і по дружньому комфортно. Сподобався також виступ Володі Невмержицького, де він з гордістю розповів, чому саме обрав Житомирську політехніку, про своє навчання і роботу»

Валерія Савіцька, студентка групи Ф-2.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */