«Вік живи – вік навчайся: крокуй до успіху разом з Житомирською політехнікою»: День перший!

Shares

2 березня 2024 року викладачі факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Державного університету «Житомирська політехніка» розпочали серію тренінгів для учнів 10-11 класів та вчителів міста від центру освіти впродовж життя, центру інклюзивної освіти та школи педагогічного дизайну «Вік живи – вік навчайся: крокуй до успіху разом з Житомирською політехнікою».

Як залишатись стійким під час війни? Про цікаві прийоми психологічної саморегуляції учасники  заходу дізналися під час тренінгу, який провела  практичний психолог вищої категорії, старший викладач кафедри психології та соціального забезпечення та керівник центру соціально-психологічної підтримки і супроводу « PsyLab» Наталія Харитонова.

Ольга Гордійчук, кандидат філософських наук, доцент кафедри філософсько-історичних студій та масових комунікацій провела тренінг зі старшокласниками на тему «Фейки та маніпуляції в умовах воєнного стану». Тренінг спрямований на навчання старшокласників впізнавати дезінформацію, розуміти її вплив на суспільство та реагувати на неї з обачливістю та відповідальністю.

Наталія Плахотнюк, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики під час тренінгу «Different forms of communication» провела тренування в різноманітних способах комунікації англійською мовою, включаючи вербальну та невербальну, писемну та усну комунікацію, а також комунікацію через мультимедійні та інтернет-технології.

У межах роботи центру інклюзивної освіти, були проведені тренінги для вчителів міста та області, присвячені проблемам сучасної інклюзивної педагогіки. Керівник центру Людмила Суворова, кандидат філологічних наук, доцент кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки презентувала учасникам серію інтерактивних вправ, які стосувалися проблем організації інклюзивного навчання та системи оцінювання учнів з обмеженими можливостями. Освітянам вдалося продуктивно обмінятися досвідом, вирішити ряд цікавих і потрібних завдань, а також провести час ефективно, творчо, з нотками позитиву.

Тренінги від центру освіти впродовж життя, центру інклюзивної освіти та школи педагогічного дизайну тривають. Чекаємо усіх охочих на наших наступних зустрічах уже цієї суботи, 9 березня!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */