Академічна мобільність студентів Житомирської політехніки: Академія прикладних наук ім. Стефана Баторія (м. Скерневіце, Польща)

Shares

Перший місяць нового семестру студенти спеціальності 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг» освітнього рівня «бакалавр» Анастасія Антоневська та Анастасія Степанчук зустріли в Академії прикладних наук ім. Стефана Баторія (Stefan Batory Academy of Applied Sciences) в м. Скерневіце (Польща).

За цей час вони встигли познайомитися з величезною кількістю нових людей, студентів, викладачів. В другому навчальному семестрі студентки будуть вивчати наступні предмети: «Information processes in managing an organization», «Basics of accounting», «Marketing research», «Fundamentals of marketing», «Supply chain management». Зараз Анастасію Степанчук та Анастасію Антоневську переповнюють позитивні емоції, якими дівчата вирішили поділитися з нами.

Анастасія Антоневська:

«Прибувши в Польщу, я відчула теплий прийом з боку самої Академії. Їхнє планування та організаційні навички забезпечили комфортне перебування в новому середовищі. Екскурсія по університету, яку організувало студентське самоврядування, була захоплюючою. Ми дізналися багато цікавих фактів про історію та досягнення Академії».

Анастасія Степанчук:

«Польща пропонує відмінні умови для навчання за кордоном, забезпечуючи доступ до якісної освіти та розвинутої студентської інфраструктури. Провівши перші заняття в Академії, ми ознайомилися зі специфікою навчання. Тут великий акцент ставиться на взаємодію, співпрацю та відкритий діалог між студентами та викладачами. Це дозволяє студентам відчувати себе більш впевнено та мотивовано, а також сприяє активному навчанню. Пізнавати іншу освітню систему та отримувати нові знання в іноземному навчальному закладі – це не лише надзвичайно цікаво, але й допомагає мені розвиватися як особистості».

За можливість участі у програмі міжнародної мобільності «Еразмус+» хочемо подякувати ректору університету Віктору Євдокимову, а також кафедрі менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій, зокрема Тетяні Остапчук, яка мотивувала нас кожен день та спрямовувала у правильному напрямку.

Окрема подяка відділу міжнародних зв’язків, зокрема, Василю Мамраю та Анні Полянській за допомогу в підготовці та в подоланні всіх труднощів, які виникали на нашому шляху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */