Участь студентів у заході «Вони для нас виборюють життя…» присвяченого Дню українського добровольця

Shares

14 березня щорічно в Україні відзначається День добровольців. Цю річницю встановила Верховна Рада України у 2017 році з метою вшанування мужності та героїзму тих, хто захищав незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

15 березня 2024 року студенти спеціальностей 051 «Економіка», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 192 «Будівництво та цивільна інженерія» долучились до інформаційно-просвітницького заходу «Вони для нас виборюють життя…»,  який організований Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА. 

Разом зі студентами захід відвідали к.е.н., доц. кафедри фінансів та цифрової економіки Віталій Травін, доктор філософії, ст. викл. кафедри національної безпеки, публічного управління та адміністрування Олена Виговська та асистент кафедри гірничих технологій та будівництва Роман Ігнатюк.

В ході зустрічі студенти мали змогу зустрітися з Захисниками, які стали на оборону нашої країни, обговорити через що довелося вже пройти нашій країні і через що вона проходить прямо зараз. 

У День українського добровольця ми дякуємо кожному й кожній, хто став на захист Української держави та суспільства! Слава Україні! Героям Слава!

Дякуємо Управлінню національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА за організовану зустріч!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */