Міжнародна академічна мобільність студентів Житомирської політехніки у другому семестрі 2023-2024 н.р.!

Shares

Університет продовжує утримувати лідируючі позиції не лише серед ЗВО регіону, але й на всеукраїнському рівні за кількістю діючих та реалізованих проєктів міжнародної академічної мобільності. Розвиток міжнародного співробітництва є одним із ключових пріоритетів нашого розвитку.

Здобувачі освіти Житомирської політехніки отримують семестр безкоштовного навчання у провідних ЗВО Європи, щомісячну стипендію у розмірі 800-900 євро в місяць, покриття страхових і дорожніх витрат в залежності від відстані 275-530 євро, сучасні знання, нові знайомства та неймовірний досвід, що залишається на все життя.

Станом на 2023/2024 навчальний рік в Державному університеті «Житомирська політехніка» здійснюється реалізація 54 проєкти міжнародної академічної мобільності з 41 прогресивним й сучасним ЗВО-партнерами Програми ЄС Еразмус+, зокрема університетами Греції, Іспанії, Італії, Кіпру, Німеччини, Польщі, Румунії, Сербії, Словенії, Туреччини, Хорватії, Норвегії, Франції, Швеції, Болгарії, Північної Македонії.

Весняний семестр 2023/2024 навчального року для 35 здобувачів вищої освіти Житомирської політехніки, які навчаються на 6 факультетах за різними спеціальностями, розпочався на базі 16 ЗВО-партнерів:

💫 Університет м. Кордова (Іспанія), 2 студентки спеціальностей 053 «Психологія» та 035 «Філологія».

💫 Італійські партнери, а саме римський Університет «Тор-Вергата», неапольський Університет ім. Федеріко ІІ м. та Університет м. Парма, відкрили перспективи для навчання 6 студенткам спеціальностей 101 «Екологія», 292 «Міжнародні економічні відносини», 073 «Менеджмент», 121 «Інженерія програмного забезпечення»).

💫 Сонячний Кіпр також не лишився осторонь, і наразі 3 студентки спеціальності 073 «Менеджмент» здобувають знання на базі Кіпрського Інституту Маркетингу.

💫 Партнери Університету м. Марібор (Словенія) також зарахували на навчальний семестр 2 студенток спеціальності 051 «Економіка».

💫 В Академії прикладних наук ім. Стефана Баторія та Університеті ім. Миколи Коперника м. Торунь (Польща) навчаються 6 студенток спеціальності 073 «Менеджмент», 183 «Технології захисту навколишнього середовища», 292 «Міжнародні економічні відносини».

💫 ЗВО Хорватії, а саме Університету м. Загреб та сучасної Бізнес-школи м. Загреб, 5 студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 292 «Міжнародні економічні відносини» та 281 «Публічне управління та адміністрування».

💫 Чеські партнери з Вищої Школи Економіки в м. Прага також гостинно зарахували на навчальний семестр 2 студенток спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» і 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

💫 Студента спеціальності 101 «Екологія» було зараховано на навчання до Гірничо-геологічного університету м. Софія (Болгарія).

💫 Студентка спеціальності 131 «Прикладна механіка» навчається на базі німецького вишу Технічного університету м. Дрезден.

💫 7 студенток спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення», 172 «Телекомунікації та радіотехніка», 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», 035 «Філологія» відкрили новий розділ свого навчання, розпочавши весняний семестр на базі турецьких ЗВО-партнерів, серед яких Університет м. Скар’я, Анатолійський університет м. Ескішехір та Університет «Османгази» м. Ескішехір.

Вітаємо наших здобувачів вищої освіти з початком нового етапу у їхньому освітньому житті та бажаємо успіхів у навчанні, цікавого та корисного дозвілля, пригод та пізнання 🌍. Нехай навчальний семестр дається легко, чекаємо вдома💙💛!

Дякуємо керівнику відділу міжнародних зв’язків Василю Мамраю та всім співробітникам за проведену роботу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */