Перемоги творчих колективів Житомирської політехніки на Всеукраїнському конкурсі «Арт-Трамплін»

Shares

25 лютого 2024 року в м. Києві відбувся Всеукраїнський дистанційний багатожанровий конкурс «Арт-Трамплін» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури та інформаційної політики України.

Метою конкурсу є сприяння розвитку культури і мистецтва, створення рівних можливостей для виконавців та творчих колективів незалежно від віку та місця їх проживання задля розкриття здібностей та талантів учасників.

Конкурсні виступи демонструвалися членам журі завдяки використанню відеоматеріалів, надісланих учасниками конкурсу. Державний університет «Житомирська політехніка» представили три колективи Центру культури студентської молоді:

Солістка вокального колективу «Акорд»: Олійник Юлія студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування, гр.МО-70 та факультету гірничої справи, природокористування та будівництва, гр.ЕО-43(керівник Голуб Л.М.). Олійник Юлія за виконання пісенного твору: «Я молюся за тебе» (сл. і муз. Андрія Марусича) у номінації: «Естрадний вокал. Соло» отримала Диплом Лауреата І ступеня.

Виступ можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=EX6HjW8kwbA 

Хореографічний колектив «Гармонія» у складі: Шкабара Максим ГРС-6, Войтко Вікторія ПЛ-9, Омельянова Анастасія МА-2, Хорєв Олег ГРС-5, Портянко Крістіна ГРС-5, Ніжнік Анна ПЛ-9, Семенова Анна МЕ-9, Прут Валентина МЕ-9, Приймак Валерія ПД-12, Нагребельна Марія МО-71, Розуванова Ольга П-11, Ковальчук Вероніка ФБС-9, Дяченко Олександра ПВ-9, Кузніцова Христина МО-71, під керівництвом Журавльової Б.В. за виконання хореографічної композиції: «Вуличний батл» у номінації: «Street dance. Формейшн» нагороджений званням Лауреата І ступеня!

https://www.youtube.com/watch?v=2j-HKceQsnk 

Учасник гуртка гри на гітарі Яворський Анжей, студент факультету інформаційно-комп’ютерних технологій, гр.КН-22-1 (керівник Люлявська О.М.) за виконання інструментального твору «Дощ» (Роб Скаллон (Rain – Rob Scallon) у номінації: «Гітара. Соло» нагороджений званням Лауреата І ступеню!

Ми вітаємо наші творчі колективи та їх керівників і бажаємо подальших перемог!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */