Проведення тренувального НМТ з української мови та математики в Житомирській політехніці

Shares
Командою Державного університету «Житомирська політехніка», на чолі з проректором Андрієм Морозовим, розроблено симулятор для проведення тренувального Національного мультипредметного тесту з української мови та математики, інтерфейс та наповнення якого максимально відповідає офіційному програмному продукту, призначеному для складання тестів з НМТ.

09 березня близько 200 школярів-випускників ліцеїв та коледжів на базі університету мали можливість ознайомитися та пройти тренувальний Національний мультипредметний тест з української мови та математики. Така зустріч стала першою серед циклу запланованих сесій – адже вже зареєстровано близько 800 учасників.
Так, кожного тижня зареєстровані учасники отримуватимуть запрошення для проходження тренувального тестування в стінах Житомирської політехніки. Процедура тренувального НМТ є максимально наближеною до звичайного – із залученням інструкторів та дотриманням всієї процедури проведення тестування.
Впевнені в тому, що така можливість допоможе майбутнім абітурієнтам відчути атмосферу проходження процедури НМТ, уникнути можливих організаційних помилок та отримати максимальний результат під час основної сесії у 2024 році.
Реалізація такого задуму стала можливою завдяки нашій спільній співпраці з Вінницьким регіональним центром оцінювання якості освіти. Дякуємо команді розробників, які долучилися до впровадження такої корисної для майбутніх абітурієнтів ідеї.
Ми активно працюємо в напрямі профорієнтаційної роботи з випускниками ліцеїв, коледжів. Команда Житомирської політехніки здійснює розвиток електронного управління ключовими процесами університету та продовжує впроваджувати сучасні технології в освітню діяльність.
Нагадуємо, що форма реєстрації відкрита для всіх бажаючих за посиланням zno.ztu.edu.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */