Екскурсія-діалог для студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи до заміського комплексу «Стара Губернія»

Shares

28 березня 2024 року, для студентів спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» була організована навчальна екскурсія в готель-ресторан «Стара Губернія». В межах зустрічі студенти дізналися про історію виникнення та концептуальні позиції діяльності закладу, унікальні інтер’єрні рішення, принципи організації та постійного покращення сервісу обслуговування гостей, заходи з організації роботи персоналу. Студенти мали можливість у форматі «питання-відповідь» поспілкуватися з адміністрацією та персоналом закладу та дізнатися про особливості роботи закладу, професійні секрети кар’єрного успіху.

Готель-ресторан «Стара Губернія» – чудове місце, що вражає своєю унікальністю і неповторністю. Заклад розміщено у мальовничому сосновому гаю. Абсолютно все, кожна дрібничка виконана в дусі міщанства: дерев’яні будівлі, багате оздоблення та раритетні елементи декору. Гості можуть відпочити як в стінах затишних залів, так і на літній веранді, літньому залі або в альтанках, насолоджуючись повітрям, настояним на сосновому ароматі. Епоха достатку, досконалості і смаку доповнюється надзвичайним розмаїттям страв української та європейської кухні. Шеф-кухар ресторану пані Олена розповіла студентам про фірмові страви закладу: червоний борщ з копченою качкою, люля-кебаб з трьох видів м’яса та стейк «Рібай». 

Адміністратор закладу розповіла про готель- ресторан «Стара Губернія» та продемонструвала інтер’єр номерів, особливості оздоблення та унікальні предмети, що доповнюють його неповторний стиль.

 Готель-ресторан «Стара Губернія» – це справді чарівне, атмосферне місце, куди хочеться повертатися знову і знову, щоб кожен раз доторкнутись до історії, відчути велич справжніх традицій. 

Вдячні керівництву закладу за надану можливість цікавої комунікації, корисної для студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */