Дружня співпраця Житомирської політехніки з Житомирським агротехнічним фаховим коледжем

Shares

Триває плідна співпраця Державного університету «Житомирська політехніка» з Житомирським агротехнічним фаховим коледжем за напрямами наукової та освітньої діяльності. Так, на базі коледжу 27 березня 2024 року відбулася V Міжвузівська науково-практична конференція «Актуальні тенденції економічного розвитку України в сучасних умовах», в якій прийняла участь завідувач кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій, д.е.н., проф. Тетяна Остапчук.

Робота конференції проводилася за наступними секціями: 

    1. Економіка: теоретичні та практичні аспекти.
    2. Міжнародні економічні відносини.
    3. Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
    4. Облік, оподаткування і аудит.
    5. Маркетинг, менеджмент, туризм.
    6. Підприємництво та торгівля.
    7. Моделювання та інноваційні технології в економічній сфері.

Результати своїх досліджень змогла також оприлюднити студентка спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (групи ПВ-8к) Олександра Люшненко в своїй доповіді за темою: «Управління асортиментною політикою виробничого підприємства». Олександра є випускницею Житомирського агротехнічного фахового коледжу, тому майбутнім його випускникам вона також додаткового розповіла про особливості та переваги навчання в Житомирській політехніці.

Дякуємо організаторам конференції – голові оргкомітету – директору Житомирського агротехнічного фахового коледжу, д.е.н. Миколі Тимошенку та завідувачу економічного відділення, к.е.н., доц. Тамарі Муляр за плідну співпрацю на науковій та освітянській ниві!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */