Еразмус + КА171: стажування на базі Анатолійського університету м. Ескішехір (Туреччина). КОНКУРС ВІДКРИТО! 

Shares

Запрошуємо викладачів Державного університету «Житомирська політехніка», факультету бізнесу та сфери обслуговування (кафедра фінансів та цифрової економіки, кафедра інформаційних систем в управлінні та обліку та кафедра менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій), а також факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин (кафедри міжнародних відносин та політичного менеджменту) долучитися до участі у конкурсному відборі в рамках програми Еразмус+, проєкту «Міжнародна кредитна мобільність».

Затверджені закордонним ЗВО викладачі візьмуть участь у Міжнародній конференції EconAnadolu’24 на базі факультету Економіки та адміністративних наук Анатолійського університету м. Ескішехір в період з 31.05.2024 по 02.06.2024.

 Бажаючих долучитися до конкурсного відбору просимо надіслати пакет документів

– резюме;

– мотиваційний лист;

– список публікацій

 на електронну адресу: org_plas@ztu.edu.ua

ДЕДЛАЙН для подачі документів – 08.04.2024 (включно)

За результатами конкурсного відбору, партнерський ЗВО визначить та номінує учасників для здійснення академічної мобільності. 

Витрати на проживання та проїзд покриваються за рахунок коштів Проєкту. За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу міжнародних зв’язків. 

Координатор: Анна ПОЛЯНСЬКА, моб. (099) 66-49-500

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */