Тематична донація #Спробуй від ДонорUA у Житомирській політехніці

Shares

29 березня на базі Державного університету «Житомирська політехніка» відбулась тематична донація #Спробуй від ДонорUA для тих, хто хотів вперше у житті здати кров, або підтримати початківців і здав кров разом із ними.

Протягом місяця разом з командою ДонорUA ми готувалися до даної події. Популяризація важливості та потрібності донорства серед здобувачів освіти та викладачів, роз’яснювальні моменти щодо підготовки до здачі крові, тлумачення абсолютних та тимчасових протипоказань до донорства адже правильна підготовка до процедури є запорукою збереження гарного самопочуття в цілому. Крім того, місцем проведення донації була обрана нестандартна, проте неймовірно сучасна та яскрава локація.

Подія була проведена у межах кампанії #Розквітай, присвяченої красі та користі донорства крові. Вона висвітлює донорство як частину способу життя – життя сучасного, стильного та здорового.

За результатами заходу можемо стверджувати, що донація «Спробуй і Розквітай з ДонорUA!» у Житомирі – успішно відбулася! Донорами стали 70 учасників. На донорів, окрім здачі крові, чекали подарунки, розіграші, смаколики, фотозона та відповідні інтерактиви.

Забір крові проводила бригада Житомирського обласного центру крові на потреби військових і цивільних пацієнтів.

Висловлюємо вдячність організаторам донації «Спробуй і Розквітай з ДонорUA!»! Цей захід реалізується ДонорUA за підтримки @Isar Ednannia у межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”.

Дякуємо кожному донору за щедрість та великодушність! Ваша готовність віддати краплю крові для тих, кому вона дуже потрібна, свідчить про глибоку людяність і бажання допомагати іншим. Впевнені, що участь в подібних заходах не тільки врятує життя, але й надихне інших на подібні дії.

Створюємо краще сьогодення та майбутнє разом для всіх!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */