Запрошуємо студентів взяти участь у VІ Всеукраїнському студентському конкурсі бізнес-проєктів «Бізнес-трамплін»

Shares

Запрошуємо студентів взяти участь у VІ Всеукраїнському студентському конкурсі бізнес-проєктів «Бізнес-трамплін»!

Мета конкурсу – розвиток і посилення підприємницького духу студентської молоді, заохочення студентів до отримання навичок бізнес-моделювання, а також перевірка бізнес-ідей на реалістичність.

Для участі в конкурсі запрошуються команди-учасники у складі 1-3 особи (не більше 3 команд від ЗВО).

Порядок проведення Конкурсу та вимоги до проєктів визначені у Положенні про проведення конкурсу бізнес-проєктів «Бізнес-трамплін».

Етапи проведення конкурсу:

1️⃣ І етап: 04 березня – 17 березня 2024 року.

Учасники подають заявку на участь, опис бізнес-проєкту (текстову частину) та презентацію бізнес-проєкту в Microsoft PowerPoint на електронну адресу конкурсу: business_incubator@knute.edu.ua. Заявка учасника оформлюється за зразком (додаток 1).

Учасник, направляючи заявку, тим самим підтверджує, що наведені в бізнес-проєкті відомості не містять комерційної та іншої таємниці і є власною розробкою, а також дає свою згоду на надання інформації про бізнес-проєкт третім особам (у тому числі, шляхом розміщення фрагментів робіт на інтернет-сторінках, в інформаційних виданнях, а також шляхом публікації робіт з обов’язковим зазначенням автора або авторського колективу).

2️⃣ II етап: 18 березня – 10 квітня 2024 року.

Розгляд та експертиза проєктів. Оголошення результатів І етапу відбудеться 15 квітня 2024 року на офіційному сайті ДТЕУ.

3️⃣ III етап:26 квітня 2024 року.

Фінал конкурсу буде проведено у форматі онлайн. Оцінка бізнес-проєктів конкурсною комісією (журі) на підставі публічного захисту під час проведення фіналу конкурсу.

📌Вимоги до бізнес-проєктів:

1. Основне завдання бізнес-проєкту – продемонструвати інноваційність бізнес-ідеї, потенціал її комерціалізації і здатність задовольняти потреби споживача.

2. Вимоги до оформлення бізнес-проєкту:

– Титульний аркуш повинен містити наступну інформацію: назва проєкту; ПІБ кожного учасника (повністю), із зазначенням назви ЗВО, курсу, факультету, спеціальності, освітньої програми; ПІБ наукового керівника (повністю), посада, науковий ступінь.

– Текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал 1.5, кегль 14, аркуш формату А4, поля: ліве – 30 мм, праве – 10 мм, верхнє і нижнє – по 20 мм.

– Загальний обсяг бізнес-плану повинен становити не більше 30 сторінок з усіма посиланнями і додатками. Проєкти, що містять більше 30 сторінок, до розгляду не допускаються.

– Мова проєкту: українська або англійська.

– Формат документа: Word або Adobe PDF.

3. Вимоги до змісту:

Бізнес-проєкт повинен містити наступні елементи: короткий опис проєкту, опис продукту/послуги, аналіз ринку, план продажів і маркетинговий план, аналіз конкурентів, опис управлінської команди, фінансовий та інвестиційний план. Бізнес-проєкт повинен містити достатньо інформації для переконливої презентації ідеї. Таблиці, рисунки та інші графічні зображення оформлюються окремим додатком.

4. Вимоги до презентації:

Під час підготовки до презентації на 5 хвилин у форматі «Elevator pitch» рекомендується висвітлити такі аспекти: суть пропозиції, на вирішення якої проблеми спрямована бізнес-ідея, бізнес-модель проєкту, можливості ринку, конкурентні переваги, фінансовий прогноз, команда.

5. Основні критерії оцінки:

– бізнес-план відповідає встановленим вимогам;

– бізнес-ідея, яку команда розвиває у своєму бізнес-проєкті, демонструє інноваційність, здатність задовольняти потреби клієнта і володіє потенціалом комерціалізації (для комерційних проєктів);

– представлений бізнес-проєкт є цілісним, запропоновані висновки повністю обґрунтовані;

– використаний статистичний і фактологічний матеріал актуальний і повністю покриває потреби в інформації;

– проведені фінансові розрахунки є коректними.

Переможцями стануть команди, які добре розуміють ринок, на який вони хочуть вийти зі своїм проєктом та наводять достатньо доказів під час обґрунтування потенційного успіху майбутнього бізнесу і дійсно вірять у свій проєкт.

‼️ Після отримання повідомлення команда-фіналіст має підтвердити участь у фіналі на електронну адресу Кконкурсу business_incubator@knute.edu.ua.
Побажання оргкомітету конкурсу: вказати контактну особу від Вашого закладу освіти та телефони для співпраці.

Довідки за тел.:
(067) 252-14-40 – Ганечко Ірина Григорівна к.е.н., доцент, доцент кафедри економіки та фінансів підприємства
(096) 804-01-15 – Пурденко Олена Анатоліївна, к.е.н., доцент кафедри економіки та фінансів підприємства
(044) 531-49-73 – Лісова Людмила Петрівна, відділ організації наукової роботи студентів та викладачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */