Участь ректора Житомирської політехніки у ІІІ Форумі з відновлення Житомирщини

Shares

5 лютого 2024 року відбувся ІІІ Форум з відновлення Житомирщини – знакова подія для нашого регіону.

Організатори Форуму: Міністерство закордонних справ України, Комітет Верховної ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, Житомирська обласна військова адміністрація, BGV group, Посольство Португалії в Україні, Посольство Естонії в Україні.

З вітальним словом до учасників та гостей звернувся Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко. Програма Форуму передбачала роботу зацікавлених сторін за відповідними дискусійними панелями.

У ролі запрошеного спікера ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов взяв участь у роботі другої панелі «Освіта та технології як рушійна сила відбудови».

Модератором зустрічі виступив Народний депутат України Роман Грищук. Спікерами були Міністр освіти та науки України Оксен Лісовий, Міністр освіти Португалії Жуау Кошта, Виконавчий директор Естонського центру міжнародного розвитку (ESTDEV) Клен Яаратс, Міністр освіти та науки України (2019-2020) Ганна Новосад та директор ліцею №23 міста Житомира ім. М. Очерета Ігор Баранов.

Під час зустрічі окреслили широкий спектр питань, пов’язаних із розвитком освіти й залученням технологій в освітньо-науковий процес з точки зору потреб сучасного суспільства. Думки поважних експертів, обмін досвідом та висловлені рекомендації є цінними для успішного майбутнього нашого регіону та держави.

Дякуємо всім, кому небайдуже сьогодення й майбутнє Житомирщини! Дякуємо шановним партнерам, які долучаються до розвитку рідного нам регіону!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */