Поважні гості у Житомирській політехніці: університет відвідали представники уряду України та Португалії

Shares

05 лютого 2024 року до університету завітала поважна делегація, зокрема: Міністр освіти та науки України Оксен Лісовий, Міністр закордонних справ Португалії Жуау Гомеш Кравіньо, Міністр освіти Португалії Жуау Кошта, Міністр закордонних справ України (2014-2019) Павло Клімкін, представники Посольства Португалії в Україні та Житомирської обласної військової адміністрації.

Завжди прагнемо максимум познайомити гостей з нашим університетом. Під час спілкування презентували роботу університетського Інтерактивного музею науки та технологій, лабораторій IT-центру та Інноваційного хабу університету!

Під час екскурсії говорили з шановними гостями про наші досягнення в освіті та науці, результати роботи науковців і студентів, функціонування Наукового ліцею Житомирської політехніки, співпрацю зі стейкхолдерами та органами державної влади, ділилися планами як короткострокового, так і довгострокового характеру щодо подальшого розвитку університету.

Університет живе та знаходиться у русі. Присутні мали можливість поспілкуватися зі студентами, викладачами, представниками студентського ректорату.

Маємо надію, що наші гості відчули атмосферу, що панує в Житомирській політехніці. Щиро запрошуємо знову до університету у майбутньому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */