До уваги здобувачів освіти та співробітників університету!

Shares

🚨До уваги здобувачів освіти та співробітників університету ‼️

Сьогодні в Житомирській політехніці відбулося позачергове засідання ректорату. На порядку денному було питання початку ІІ навчального семестру 2023/2024 н.р., що має розпочатися в понеділок 05 лютого.

Рішенням ректорату університету, у зв’язку зі складною безпековою ситуацією та зростанням захворюваності ГРВІ в регіоні, освітній процес в університету з 05 лютого до 18 лютого буде відбуватися для всіх здобувачів освіти денної форми навчання з використанням технологій дистанційного навчання.

Пояснимо наше рішення. Починаючи з 29 січня, щодня надходять повідомлення про замінування закладу вищої освіти. Не став винятком і сьогоднішній день. Ми діємо за погодженим алгоритмом та здійснюємо евакуацію науково-педагогічних працівників, співробітників і здобувачів освіти. Освітній процес, відповідно, не відбувається.

Також ми розуміємо, що на час евакуації, ми не можемо використовувати укриття. Відповідно виникає ситуація, коли ще триває процедура евакуації, а вже оголошена повітряна тривога…

Крім того, стан захворюваності в регіоні на вірусні та простудні захворювання знаходиться на досить високому рівні. Адміністрація університету не має права наражати колектив та здобувачів освіти на небезпеку.

Всім бажаємо здоров’я та тихих днів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */