Візит Голови Наглядової ради Національного авіаційного університету Петра Чернишова

Shares

Насичений день робочими зустрічами завершився візитом до Житомирської політехніки Голови Наглядової ради Національного авіаційного університету Петра Чернишова.

Поділилися з колегами досвідом провадження університетської системи «Електронний університет». Проректори та декани проговорили робочі моменти використання електронної системи управління закладом вищої освіти, кожен на своєму рівні управління навів конкретні приклади щодо оптимізації паперової роботи, наявного потенціалу до виконання завдань та прийняття рішень. Презентували функціонал окремих модулів університетської системи «Електронний університет», а також можливості електронного кабінету як студента, так і викладача.

Ректор університету Віктор Євдокимов провів для гостя експрес-екскурсію корпусами, лабораторіями, аудиторіями університету. Ми завітали в Інтерактивний музей науки і техніки «Політехнік», а також в «серце» університету – лабораторії Інноваційного хабу. Під час екскурсії активно проговорювали наш досвід модернізації матеріально-технічної бази університету та освітньої-наукового середовища в цілому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */