Студенти кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій відвідали з екскурсією ТОВ «Бердичівський пивоварний завод»

Shares

З метою ознайомлення студентів із практичними аспектами управління господарською діяльністю, кафедра менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій регулярно організовує екскурсії на провідні підприємства регіону. На цей раз студентів кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій груп МА-1, ПВ-8 та ПВ-11к гостинно зустріло одне із найстаріших підприємств Житомирщини – ТОВ «Бердичівський пивоварний завод».

Здобувачі вищої освіти були ознайомлені з історією заводу, традиціями пивоваріння, особливостями поєднання сучасних технологій із тими підходами, які було збережено з часів заснування заводу і які використовуються до сьогоднішнього дня.

Окрему увагу під час змістовної екскурсії було приділено питанням утримання конкурентних позицій підприємства на ринку за рахунок якісних показників та смакових характеристик продукту власного виробництва. Здобувачів вищої освіти вразила політика керівництва компанії, яка спрямована на виробництво продукції тільки із вітчизняної сировини з метою всебічної підтримки вітчизняного товаровиробника.

Цікавою для всіх стала інформація про те, що ТОВ «Бердичівський пивоварний завод», незважаючи на загрози та виклики сучасності, вже через місяць після початку повномасштабного вторгнення відновило власну діяльність і за швидкий період вийшло на повну виробничу потужність.

Ми висловлюємо вдячність керівництву ТОВ «Бердичівський пивоварний завод», і окрему подяку Оксані Гиріній, Анні Левандовській, Тамарі Савчук, які з великим професіоналізмом та любов’ю до власної справи наповнили наш день незабутніми враженнями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */