Гостьова лекція за участі експертів Житомирського НДЕКЦ МВС України та криміналістичної лабораторії Житомирської політехніки

Shares

На факультеті національної безпеки, права та міжнародних відносин відбулася цікава та корисна гостьова лекція, де експерти Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України розглянули тему “Роль експертів у кримінальному провадженні”.

Лектори:

👮‍♂️Муравйов Сергій Олександрович – заступник завідувача відділу криміналістичних видів досліджень Житомирського НДЕКЦ МВС.

👮‍♂️Кравчук Михайло Анатолійович – завідувач сектору трасологічного обліку відділу криміналістичних видів досліджень Житомирського НДЕКЦ МВС.

👮‍♂️Ганський Олександр Валентинович – завідувач сектору досліджень зброї відділу криміналістичних видів досліджень Житомирського НДЕКЦ МВС.

Експерти розкрили ключові аспекти своєї роботи, починаючи від сучасних технологій, які використовуються у дослідженнях, і закінчуючи важливістю їхнього внеску у розвиток кримінальної юстиції.

Студенти ставили питання експертам та обговорювали актуальні питання, що стосуються роботи сучасних криміналістів, також отримали унікальну можливість поглибити свої знання та взаємодіяти з провідними фахівцями в сфері криміналістики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */