Команда IT-компанії Viseven на Тижні кар’єри

Shares

Минулого тижня команда Viseven  завітала до Житомирської політехніки в рамках проєкту “Тиждень кар’єри”, щоб зустрітися зі студентами закладу розповісти про цікаве роботи компанії.

Вячеслав Василенко, операційний директор і співзасновник компанії, та Сергій Кальчук Front end Team Lead, досвідчений веб-розробник, спілкувалися зі студентами та розповідали про таке:

✔️ Як житомирський стартап за 14 років зріс до глобальної компанії із 700+ спеціалістами по всьому світу?

✔️ Які можливості надає Viseven спеціалістам-початківцям у сфері інформаційних технологій?

✔️ Як працює команда розробки над проєктами та які функції Тім Ліда?

✔️ Які навички потрібно розвивати вже зараз, щоб успішно пройти співбесіду та отримати свій перший робочий офер?

До зустрічі доєднались здобувачі всіх спеціальностей (освітніх програм) факультету, а саме ОП «Інженерія програмного забезпечення», ОП «Веб-технології», ОП «Комп’ютерна графіка та розробка ігор», ОП «Системи бізнес-аналітики», ОП «Комп’ютерна інженерія», ОП «Кібербезпека», ОП «Біомедичний комп’ютинг», ОП «Біомедична інженерія», ОП «Телекомунікації та радіотехніка», ОП «Інформаційні відеосистеми та системи контролю доступу».

За найцікавіші запитання від студентів та активність під час заходу, представники компанії дарували цікаві брендовані подарунки від Viseven.

Також студенти дізналися про освітній проєкт компанії – GeekSpace, в рамках якого проводяться безкоштовні мітапи з експертами IT-сфери по різним напрямкам, спрямовані на розвиток айті-спільноти нашого міста. Найближча така подія відбудеться в цю п’ятницю, 15 грудня в приміщенні кінотеатру «Україна», деталі за посиланням.

Велика частина спеціалістів компанії є випускниками Житомирської політехніки, як і обидва спікери. Саме тому підтримка студентства – це одна з пріоритетних задач команди. Як кажуть у Viseven: “Саме так ми даємо шанс молодим талантам ефективно будувати свою кар’єру в ІТ-сфері, а також надихаємо невпинно йти за своїм покликом, як це роблять візевенці!”

Кафедра інженерії програмного забезпечення,
факультет інформаційно-комп’ютерних технологій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */