Наталія Харитонова провела тренінг «Особливості супроводу учасників бойових дій: психологічні аспекти» у Прозорому офісі

Shares

Психологічної підтримки потребує кожен українець. Особливої уваги заслуговують фахівці допомагаючих професій, ті, хто майже першими зустрічають наших Захисників в цивільному житті.

5 грудня 2023 р. в Прозорому офісі пройшов тренінг «Особливості супроводу учасників бойових дій: психологічні аспекти» для більш, ніж тридцяти працівників департаменту соціальної політики Житомирської міської ради та Житомирського міського центру соціальних служб міської ради.

Тренінг провела Наталія Харитонова, старший викладач та психолог вищої категорії Державного університету “Житомирська політехніка”.

«Дякуємо, пані Наталіє, за можливість підвищити рівень обізнаності з питань збереження та відновлення як власного ментального здоров’я, так і підтримки комфортної психологічної атмосфери у спілкуванні з відвідувачами» – зазначила учасниця тренінгу, Вікторія Краснопір, директор департаменту соціальної політики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */