Студентська ректорка Ярина Герус взяла участь в роботі V Конгресу Української Студентської Ліги

Shares

Протягом 8-10 грудня 2023 року у місті Дніпро студентська ректорка Ярина ГЕРУС представляла Житомирську політехніку на V Конгресі Української Студентської Ліги. Конгрес зібрав 120 лідерів із 60 закладів вищої освіти країни та 20 представників громадських організацій.

Проведення першого дня Конгресу відбувалось у Дніпровській обласній державній адміністрації та Дніпровській міській раді, де учасники Конгресу брали участь у панельній дискусії “Виклики молодіжної політики в 2024 році” і розглядали та затверджували нову редакцію Статуту Спілки.

Другий день проводили у Національному технічному університеті “Дніпровська політехніка”, де обговорювалось питання щодо фінансування органів студентського самоврядування. Також на цій локації відбулась онлайн-зустріч із заступником Міністра освіти і науки України Михайлом Винницьким.

Завершальний день учасники провели в Університеті митної справи та фінансів. Прослухали звіт Благодійної організації Української Студентської Ліги та презентацію проєкту “Розвиток ОСС 2.0”.

Протягом трьох днів зустрічі представники органів студентського самоврядування та громадськості обговорили можливості подальшого залучення ініціатив молоді та співпраці з бізнесом, владою та громадськими організаціями для розвитку та відновлення держави через інтеграцію студентства у різні сфери суспільства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */