Софія Новіцька – призерка міжнародних конкурсів мистецтв

Shares

Вітаємо Софію Новіцьку – Лауреата VIII Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «Лиманські зорі» та Лауреата Міжнародного благодійного двотурового конкурсу мистецтв «МАРАФОН ТАЛАНТІВ 2023» (м. Відень, Австрія)!

18 листопада 2023 року, в рамках проєкту «СИЛА ТАЛАНТІВ», у м. Миколаїв дистанційно відбувся VIII Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Лиманські зорі», за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації, Департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації.

25-26 листопада 2023 року в м. Відень (Австрія) відбувся Міжнародний благодійний двотуровий конкурс мистецтв «МАРАФОН ТАЛАНТІВ 2023». Конкурс проходив дистанційно, за сприяння відділу культури м. Відень, громадської організації «ФОРМУЛА УСПІХУ» та Волонтерського штабу «Лад». В складі журі – викладачі мистецьких дисциплін, виконавці та діячі мистецтв різних країн на чолі з Кароліною Швендер, головою організаційного комітету – професоркою Берлінського університету мистецтв.

На обох фестивалях-конкурсах Державний університет «Житомирська політехніка» представляла учасниця вокального ансамблю «Акорд» Центру культури студентської молоді Софія Новіцька, студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування (гр. ГРС-5) та факультету гірничої справи, природокористування та будівництва (гр. ЕО-42). На розгляд журі вона представила відео кавер-версії відомої пісні Vivienne Mort «Годі говорити про того, кого нема». І на обох конкурсах була відзначена Дипломами 2 премії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */