Ангеліна Рудик – переможниця Міжнародного конкурсу мистецтв «НА КРИЛАХ МИСТЕЦТВА»

Shares

В листопаді 2023 року в м. Тернополі відбувся III Міжнародний багатожанровий дистанційний конкурс мистецтв за підтримки Творчої спілки «Асоціація діячів арт-мистецтв України».

Метою конкурсу є формування високої індивідуальної мистецької культури, виявлення і розкриття талантів, підтримка їх творчої діяльності, виховання любові до української культури та мистецтва, залучення українців до збереження національних традицій, поглиблення знань про традиції нашого народу.

На III Міжнародному багатожанровому конкурсі мистецтв «На крилах мистецтва» Державний університет «Житомирська політехніка» представила учасниця вокального колективу «Акорд» Центру культури студентської молоді Рудик Ангеліна (студентка факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, гр.ПЛ-6).

Всі члени журі конкурсу, відомі працівники культури та визнані діячі мистецтв, лауреати міжнародних конкурсів, кваліфіковані фахівці у своїй галузі і жанрі, високо оцінили майстерність Ангеліни, яка посіла І місце на конкурсі в номінації «Вокальний жанр».

Вітаємо Ангеліну та бажаємо творчих перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */