Тиждень кар’єри у Житомирській політехніці: зустріч-знайомство з компанією ЕКТА

Shares

З 04 по 08 грудня, у Житомирській політехніці, від факультету інформаційно-комп’ютерних технологій проводився тиждень кар’єри, з великою кількістю різноманітних заходів.

Зокрема, 05 грудня, всі охочі мали змогу завітати на зустріч-знайомство з представниками компанії «ЕКТА». Щонайменше тут були здобувачі всіх освітніх програм факультету, а саме: «Інженерія програмного забезпечення», «Веб-технології», «Комп’ютерна графіка та розробка ігор», «Комп’ютерні науки», «Системи бізнес-аналітики», «Комп’ютерна інженерія», «Кібербезпека», «Біомедичний комп’ютинг», «Біомедична інженерія», «Телекомунікації та радіотехніка» та «Інформаційні відео-системи та системи контролю доступу».

Зі свого боку, компанію «ЕКТА» представляли її директор, Ігор ПАСТУХ, та його колеги.

У першій частині зустрічі пан Ігор розповів про історію становлення та розвитку компанії, покоління її продукції, та їхнє місце на сучасному ринку. Тут найбільшу увагу слухачів він звернув на місце і вагу високоінтелектуальної продукції у 21 столітті, вимоги до неї, до її розробників, а найголовніше, відповів на питання аудиторії про те, яким же чином можна стати розробником такого рівня. Все це супроводжувалось демонстрацією роботи відповідного обладнання, яке було розгорнуто у цій же аудиторії, а також демонстрацією відео, яке презентувало зміст сучасних розробок компанії «ЕКТА».

Після цього, у другій частині зустрічі, всі охочі могли детальніше познайомитись з представленим компанією «ЕКТА» обладнанням, зокрема світлодіодними екранами великої роздільної здатності, поспілкуватись з інженерам компанії, отримати професійні відповіді на свої запитання. Все проходило у форматі жвавого спілкування.

Щиро дякуємо директору компанії «ЕКТА» Ігореві ПАСТУХУ та його колегам за знайдений час для заходу у рамках тижня кар’єри та змістовну, цікаву та невимушену атмосферу зустрічі.

Кафедра комп’ютерних технологій у медицині та телекомунікації,
Факультет інформаційно-комп’ютерних технологій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */