Студенти філософи-медійники відвідали студію Агенції якісного контенту “АЯК”

Shares

28 листопада студенти філософи-медійники 1 та 2 курсу взяли участь у практичній частині проекту «Медіаграмотність та особиста безпека в умовах війни» – відвідали студію Агенції якісного контенту «АЯК», де розвивали навички роботи з камерою та в кадрі, читали тексти з різними інтонаціями (диктора новин, ведучого програм, президента, вихователя садочку та ін.).

На різних локація відео студії «АЯК»вчились знімати контент для соцмереж та дізнавались з чого почати займатись SMM. Також учасники отримали сертифікати.

«Дуже рада, що маю можливість брати участь у подібних заходах з медіаграмотності, адже це саме та навичка, яка суттєво допомагає у житті. Після серії тренінгів тепер маю цілісне уявлення про те, як перевіряти інформацію, з чого почати ведення особистого блогу. Мала можливість поспілкуватися з однодумцями та спробувати себе у ролі ведучої новин й попрацювати з професійною технікою на відостудії», – Дарина Пархомчук, філософиня-медійниця, група Ф-1.

«Вдячна нашому університету та організаторам за змогу побувати на таких цікавих тренінгах! На першому тренінгу з медіаграмотності Ірина Кирилович подала дуже цінну інформацію про особливості роботи журналіста. Раніше я аналізувала інформацію, але все рівно могла повірити в емоційно забарвлену новину і накручувати себе, але тепер я вже повністю розумію як і для чого це робиться. Другий тренінг про блогерствл, на жаль, перервала повітряна тривога. Але про нього ми поговорили вже в студії «АЯК». Це була дуже крута зустріч! Організатори не лише фахівці своєї справи, а й відкриті доброзичливі люди, тому навчатися було в задоволення. Тепер я маю досвід роботи з камерою! Нам показали фішки позакадрового життя. Допомогли професійно записати відео-самопрезентацію, що надихнуло ще більше працювати в такому напрямку», – Юлія Воркевич, група Ф-2.

«Ми дуже дякуємо Ірині Кирилович (журналістці, лінійній продюсерці Телеканалу Суспільне Житомир), Юлії Оріховській (комунікаційниці, СММниці, засновниці агенції якісного контенту «АЯК», ведучій подкасту «Викинь це») та всій дружній команді, яка з нами працювала за те, що поділилися цінною інформацією та власним досвідом з нашими студентами. А також за можливість відвідати студію. Нам було не лише пізнавально, а й дуже комфортно»,Ольга Гордійчук, куратор групи Ф-1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */