Участь науковців Житомирської політехніки у Першому водному форумі Житомирщини

Shares

29 листопада в Житомирі відбувся Перший водний форум Житомирщини «Водні ресурси: шляхи сталого розвитку водного господарства», в роботі якого взяли участь експерти у сфері водних ресурсів, представники центральних органів виконавчої влади, громадські організації, заклади та установи у сфері екології та природних ресурсів.

Вода – цінний ресурс, гостра нестача якого дедалі більш відчутна. Ціль Водного форуму полягає у розвитку сталого управління водними ресурсами Житомирщини та обговоренні шляхів досягнення сталого розвитку водного господарства.

Науковці Житомирської політехніки кафедри екології та природоохоронних технологій та кафедри наук про Землю, які взяли участь у Форумі: завідувачі кафедр Ірина ПАЦЕВА, Олена ГЕРАСИМЧУК, професор Лариса ШЕВЧУК, доценти Анна КІРЕЙЦЕВА, Ірина ДАВИДОВА, Марія КОРБУТ, асистенти Світлана ХОМЕНКО, Ілля ЦИГАНЕНКО-ДЗЮБЕНКО долучились до роботи форуму.

Активна взаємодія експертів, науковців, представників центральних органів виконавчої влади, громадськості, закладів та установ у сфері екології та природних ресурсів дозволить визначити комплекс заходів у сфері сталого водокористування та шляхи їх реалізації з урахуванням загальної концепції розвитку громади.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */