Підписання Меморандуму про співпрацю з Житомирським окружним адміністративним судом

Shares

Співпраця зі стейкхолдерами триває. 18 грудня 2023 р. Житомирський окружний адміністративний суд в особі голови суду РОМАНЧЕНКА Євгена та Державний університет «Житомирська політехніка» в особі ректора ЄВДОКИМОВА Віктора підписали Меморандум про співпрацю, метою якого є створення умов для якісної професійної підготовки здобувачів вищої освіти, комунікації усіх учасників освітнього процесу із суддями та працівниками Житомирського окружного адміністративного суду
з питань аналізу та узагальнення судової практики щодо адміністративних спорів, а також розвитку юридичної професії та науки.

Підготовка здобувачів вищої освіти за спеціальністю 081 “Право” в Житомирській політехніці здійснюється за трьома рівнями: бакалавр, магістр та доктор філософії.

Співпраця зі стейкхолдерами, організація та проведення спільних наукових досліджень, взаємне залучення науково-педагогічних працівників до розв’язання конкретних питань, організація конференцій, семінарів, круглих столів, та експертних зустрічей є важливою складовою підготовки здобувачів за даною спеціальністю.

Варто наголосити, що випускники Житомирської політехніки успішно працевлаштовані в судових органах та завдяки продовженню співпраці з Житомирським окружним адміністративним судом, мають можливості проходити практику та долучатися до заходів, що проводяться Житомирським окружним адміністративним судом.

Щиро дякуємо голові Житомирського окружного адміністративного суду Євгену РОМАНЧЕНКО за постійну підтримку та участь в удосконаленні освітнього процесу, безпосередньої участі у освітніх, наукових та практичних заходах факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */