Круглий стіл зі стейкхолдерами з обговорення ОПП «Соціальне забезпечення»

Shares

14 грудня 2023 року у Державному університеті «Житомирська політехніка» відбувся Круглий стіл щодо оновлення ОПП «Соціальне забезпечення» та формування відповідного проєкту на 2024-2025 навчальний рік. В обговоренні взяли учать стейкхолдери освітньо-професійної програми, члени робочої групи, студенти третього та четвертого курсів навчання спеціальності 232 «Соціальне забезпечення».

Членами робочої групи були взяті до уваги пропозиції, висловлені начальником відділу з питань соціального захисту, опіки та піклування дітей Служби у справах дітей Житомирської обласної військової адміністрації Людмилою ПАСТУШЕНКО, головою громадської організації «Інститут Креативних Інновацій» Вікторією БЕЗСМЕРТНОЮ, здобувачами вищої освіти.

За результатами обговорення було визначено напрямки оновлення ОПП «Соціальне забезпечення» та сформовано її проєкт на 2024-2025 навчальний рік.

Щира подяка учасникам Круглого столу за приділену розвиткові спеціальності 232 «Соціальне забезпечення» увагу та конструктивні пропозиції!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */