Участь у Всеукраїнському студентському форумі “Молодь – для України. Україна – для молоді”

Shares

Протягом 15-16 листопада 2023 року у Києві відбувся Всеукраїнський студентський форум “Молодь – для України. Україна – для молоді”. Організатором заходу є Профспілка працівників освіти і науки України спільно з Інтернаціоналом освіти, Європейським комітетом профспілок освіти та ГО “Трудові ініціативи”.

Понад 70 учасників форуму з провідних закладів вищої освіти України зустрілися для обговорення основних викликів, що виникають перед студентською молоддю в умовах повномасштабної війни. У форумі взяли участі здобувачі вищої освіти факультету гірничої справи, природокористування та будівництва Державного університету “Житомирська політехніка”, члени університетської студентської профспілки Андрій Олійник (2 курс, група РР-52) та Денис Орловський (1 курс, група ТЗНС-43).

До студентського форуму долучилися запрошені профільні міністри, ректори закладів вищої освіти, закордонні гості – очільники найбільших профспілкових об’єднань з Європи та США, представники національних інституцій та органів влади.

ФОТО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */