Студентки Житомирської політехніки – Лауреати І премії Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Український Розмай»

Shares

18-21 листопада 2023 року відбувся II Всеукраїнський двотуровий фестиваль-конкурс мистецтв «Український Розмай» за підтримки творчої спілки «Асоціація діячів естрадного мистецтва України», міжнародного радіо Radio Sfera Music, продюсерського центру «Tuaron Management» та за інформаційної підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Метою фестивалю-конкурсу є популяризація української сучасної та народної культури, культурних цінностей та національної пам’яті українського народу; розкриття нових талантів; сприяння розвитку талановитої та обдарованої молоді; обмін творчим досвідом між учасниками та керівниками, встановлення нових творчих контактів.

На Всеукраїнському конкурсі Державний університет «Житомирська політехніка» представляли учасниці вокального колективу «Акорд» Центру культури студентської молоді: Рудик Ангеліна (студентка факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, гр.ПЛ-6) та Татарчук Анастасія (студентка факультету бізнесу і сфери обслуговування, гр. ФБС-9).

Журі II Всеукраїнського двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв «Український Розмай», яке складається з відомих працівників культури та визначних діячів мистецтв, лауреатів міжнародних фестивалів-конкурсів, кваліфікованих фахівців у своїй галузі та жанрі високо оцінили Рудик Ангеліну і Татарчук Анастасію, нагородивши їх дипломами Лауреатів 1 премії. Також Рудик Ангеліна отримала сертифікат на безкоштовну участь у дистанційному конкурсі Smile Fest!!!

Вітаємо наших студенток та бажаємо творчих перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */