Студенти Житомирської політехніки пройшли базовий курс «10 запитань фінансовому коучу» на платформі «Дія. Цифрова освіта»

Shares

З метою підвищення рівня цифрових навичок молоді, Державний університет «Житомирська політехніка» продовжує реалізацію засад освітнього хабу національного проєкту «Дія. Цифрова освіта».

81 студент всіх спеціальностей III курсу переглянули освітній серіал «10 запитань фінансовому коучу» на платформі «Дія. Цифрова освіта». Завдяки цьому серіалу студенти отримали базові знання:

що таке кредит і види кредитів, як прийняти кредит з найкомфортнішими умовами, як користуватися кредитною карткою і чим вона буде від мікрокредитування, як вибрати банк для зберігання грошей і як працює система гарантування вкладів.

Після завершення курсу студенти поділилися враженнями про здобуті знання та відмітили прогресивний підхід до створення матеріалу. Серіал створено Міністерством цифрової трансформації та НБУ для підтримки програми IFC «Фінансова інклюзія заради зростання в Україні» у партнерстві з Фондом належного управління Великобританії та Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань.

Всі учасники отримали електронні сертифікати, що підтверджують рівень знань у сфері цифрових фінансів.

Організатор: 

Олена ВИГОВСЬКА, PhD, ст. викл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */