Тренінг «Особистий блог та SMM: з чого почати та як розвивати» для студентів Житомирської політехніки

Shares

10 листопада у Житомирській політехніці для студентів філософів медійників та зацікавлених у веденні власного блогу представників інших груп відбувся тренінг на тему «Особистий блог та SMM: з чого почати та як розвивати». Своїм досвідом ділилася комунікаційниця, SMM-ниця, засновниця Агенції якісного контенту «АЯК», ведуча подкасту «Викинь це» Юлія Оріховська.

Юлія розповіла, як розвивати особистий блог: з чого почати і як вести; як зацікавити аудиторію і від чого це залежить, а також про особливості сфери SMM.

«Тренінг був мегацікавим. Соцмережі у сучасному світі – це велика частина життя кожного, тому варто вміти та розуміти як вони працюють. А знання та навички, які допоможуть правильно вести блог та розвивати особистий бренд, – стануть у нагоді для мене, як майбутньої медійниці», –  поділилася враженнями Дарина Пархомчук, студентка Ф-1.

«Особливою цінністю заходу стало те, що Юлія поділилася не лише теоретичними знаннями, а й власним практичним досвідом, досягненнями та помилками. На жаль, повітряна тривога не дала змоги повністю реалізувати нашу програму. Домовилися з Юлією та Іриною Кирилович, що з найбільш вмотивованими студентами завітаємо до них у студію вже на наступному тижні», – прокоментувала співорганізатор заходу викладач кафедри філософсько- історичних студій та масових комунікацій Ольга Гордійчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */