Відеодизайн та специфіка розміщення медіаконтенту у соціальних мережах 24 телеканалу

Shares

Саме на таку тему 7 листопада 2023 року дизайнерка мультимедійних об’єктів відділу мультимедіа 24 телеканалу Аліна Гаркава провела воркшоп для студентів факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя.

Учасники заходу отримали практичні поради щодо створення інформаційного відеопродуку, а також особливості розміщення медіаконтенту в соціальних мережах.

«Важливо для ефективної передачі інформації через відео якісно та цікаво подавати матеріал. Обов’язково дотримуватися достовірності фактажу, джерелом якого мають бути лише офіційні джерела, а не суб’єктивні телеграм канали. Медіаконтент у соціальних мережах залежить від цільової аудиторії, тому медіафахівці постійно розвиваються, щоби бути прогресивними, а їх матеріали – захоплюючими», – зазначила Аліна Гаркава.

«Мене захід зацікавив можливістю дізнатися, які програми та який рівень знань цих програм потребує журналіст. Запрошена гостя декілька разів казала про те, що потрібно вивчати програми «Adobe», а особливо «AfterEffects» і бажано користуватись «Blender». Я дуже радий, що зміг чітко дізнатись, що мені потрібно вивчати далі, щоби бути повноцінним професіоналом у медіагалузі», – ділиться своїми враженнями студент Максим Кірієнко.

Щиро вдячні Аліні Гаркавій за цікавий та актуальний воркшоп!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */