Результати команд Житомирської політехніки у 6 турі всеукраїнських кібербезпекових змагань Cyber Unity Fridays

Shares

Вже майже як три місяці студентські бакалаврська та магістерська команди Житомирської політехніки Cyber Rangers та PwnSquad, беруть участь у всеукраїнських онлайнових кібербезпекових змаганнях Cyber Unity Fridays.

Базою цих змагань є перший український кіберполігон UnitRange, організаторами змагань – Cyber School та CyberUnit.tech. Активну підтримку змаганням надають Міністерство Цифрової Трансформації України, Національний координаційний центр кібербезпеки та платформа для пошуку роботи у сфері кібербезпеки CyberPeople.

Змагання поступово виходять на фінішну пряму. 17 листопада 2023 року відбувся 6 тур. У цьому турі команди повинні були розв’язати чотири завдання, за тематикою Web та Reverse Engineering, метою яких було захоплення 3 прапорів. Максимальна кількість балів за вирішення завдань 6-го туру становила 710 балів.

Результати 6 туру Cyber Unity Fridays для наших команд були однаковими, обидві команди виконали два завдання, захопили 1 прапор та набрали 110 залікових балів. Але на розміщення команд у заліковій таблиці вплинув час виконання завдання, команда Cyber Rangers цього разу була швидшою у розв’язанні завдань та прийнятті рішень.

Результати 6 туру для команд Житомирської політехніки такі:

Команда Cyber Rangers – 9 місце, 110 балів, 2 виконаних завдання, захоплено 1 прапор.

Команда PwnSquad – 11 місце, 110 балів, 2 виконаних завдання, захоплено 1 прапор.

Наші команди протягом пройдених турів опанували нові фахові знання,
набули практичного досвіду, що у сукупності забезпечує стабільне поступове зростання результатів і свідчить про подальші перспективи команд.

Щиросердечно вітаємо наших студентів, підтримуємо з усіх сил, бажаємо наснаги та успіхів у досягненні поставлених цілей.

Кафедра компʼютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */