Перемога здобувачів освіти за спеціальністю 071 “Облік і оподаткування” у бізнес-грі “Pixx-wizz (RPA & AI focused)” від CIMA

Shares

У жовтні-листопаді 2023 року здобувачі освіти за спеціальністю 071 “Облік і оподаткування” (PhD-студенти, магістри, бакалаври) долучились до міжнародного проекту від Привілейованого інституту управлінських бухгалтерів (CIMA, з англ. “The Chartered Institute of Management Accountants”) – CIMA Business Game.

Для учасників було сформовано кейс компанії «Pixx-wizz» – розробника та продавця відеоігор. Кейс охоплював інформацію про її місію, цінності, стратегічні цілі, основні ризики, місце на ринку, інформацію про продукцію та дохід тощо. Ключовою була інформація про умовні 3 великі проекти, успішно завершені Радою директорів Pixx-wizz, які на їхню думку, допоможуть розвивати компанію в довгостроковій перспективі.

Додатково здобувачі повинні були ознайомитись з особливостями діяльності індустрії відеоігор, типовими бізнес-моделями цієї галузі, інформацією про внутрішньоігрові покупки, роботизовану автоматизацію процесів (RPA) і штучний інтелект (AI) тощо, задля повноцінного розуміння змодельованої ситуації.

Бізнес-гра проходила у вигляді вікторини, яка стосувалась не лише RPA та AI, а й таких важливих тем, як стратегія, етика, управління, залучення зацікавлених сторін, контроль кібербезпеки, з якими управлінські бухгалтери повинні бути знайомі щодо кожного проекту.

За результатами здобувачі освіти спеціальності 071 “Облік і оподаткування” отримали відповідні сертифікати про успішне проходження гри.

Щиро дякуємо нашому партнерові CIMA за надану можливість розвитку своїх професійних навичок та з нетерпінням очікуємо наступних заходів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */