Онлайн лекція-тренінг на тему «Кар’єрний план та SWOT-аналіз. Як досягти успіху у карʼєрі завдяки власним цінностям та здібностям»

Shares

21 листопада 2023 р. для студентів 1 курсу спеціальності 232 «Соціальне забезпечення» проведена онлайн лекція-тренінг на тему «Кар’єрний план та SWOT-аналіз. Як досягти успіху у карʼєрі завдяки власним цінностям та здібностям».

Лекторка – Марина Будзяк, кар’єрна консультантка, HR-менеджер, координаторка молодіжних програм в Молодіжному центрі #kreativ_space.

Тренінг був направлений на допомогу глибокого дослідити власний профіль, навички, інтереси та цінності для досягнення максимального успіху у карʼєрній діяльності. Головна перевага використаних технік під час тренінгу у тому, що вони можуть використовуватись не лише для самоаналізу, а й для аналізу кандидатів при підборі персоналу.

Здобувачі не тільки отримали цікаві теоретичні знання, але й набули практичних навичок з використання даних технік, протестувавши їх на собі. Лекція отримала позитивні відгуки від студентів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */