Всеукраїнська науково-технічна конференція з міжнародною участю “Процеси механічної обробки, верстати та інструмент”

Shares

9 листопада 2023 року в Державному університеті “Житомирська політехніка” відбулась XІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція з міжнародною участю «Процеси механічної обробки, верстати та інструмент».

Організаторами конференції виступили Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, Державний університет «Житомирська політехніка», Інститут надтвердих матеріалів ім. В.М. Бакуля НАН України та Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

В конференції взяли участь представники академічних установ України, представники ряду академічних установ закордонних країн, а також представники виробничих підприємств Житомирської області та України.

До конференції долучилися здобувачі різних рівнів вищої освіти не тільки Житомирської політехніки, а і ряду українських ЗВО.

Під час конференції презентовані та обговорені ряд сучасних досліджень процесів механічної обробки, верстатів та інструментів, а також суміжних наукових напрямів. Відбувся обмін новими знаннями і досвідом в межах наукових напрямків роботи конференції.

Організаційний комітет висловлює вдячність всім учасниками конференції за подані ними матеріали, цікаві доповіді та ґрунтовну наукову дискусію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */