Онлайн лекція на тему «Екологічна економіка: зелена трансформація для громад, державних органів і бізнесу»

Shares

14 листопада 2023 року в рамках реалізації Міжнародного проекту Ukrainian-German Teaching Network for a Digital Transformation of Environmental Education (Consolidation and Expansion Phase 2023) на базі кафедри екології та природоохоронних технологій проведено онлайн лекцію на тему «Екологічна економіка: зелена трансформація для громад, державних органів і бізнесу» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 101 «Екологія».

Метою проведення було ознайомлення з основними концепціями та підходами екологічної економіки як ключового фактору для сталого розвитку громад, ефективності державних органів та успішної діяльності бізнесу. Розкрити можливості зеленої трансформації, поділитися конкретними прикладами успішних ініціатив, а також висвітлити взаємодію між різними суб’єктами суспільства у впровадженні екологічно орієнтованих стратегій.

Дякуємо к.т.н., доценту, Юлії Нікітченко, проектному менеджеру Міжнародного проекту Ukrainian-German Teaching Network for a Digital Transformation of Environmental Education (Consolidation and Expansion Phase 2023) за надзвичайно цікаву лекцію та розбір корисних екологічних кейсів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */