Науковці Житомирської політехніки – члени журі ІІ етапу учнівської олімпіади з екології у м. Житомирі.

Shares

Професор кафедри наук про Землю Олена УВАЄВА і доцент кафедри екології та природоохоронних технологій Марія КОРБУТ – члени журі ІІ етапу учнівської олімпіади з екології у м. Житомирі.

Олімпіада відбулась 26 листопада 2023 р. на базі ліцею № 34. У конкурсі взяли участь учні 9–11 класів м. Житомира і с. Вереси. Учні підготували різнопланові роботи на актуальні екологічні проблеми, пов’язані із вторинним використанням органічних відходів (кавової макухи) для виготовлення добрив, розробка власних технологій виробництва органічних продуктів харчування, оцінка феномену теплового острова на прикладі м. Житомира.

За підсумками 3 випробувань − оцінювання контрольної роботи з екології, заочне оцінювання екологічного проекту та захист екологічного проекту члени журі виявили переможців цього поважного конкурсу. У межах профорієнтаційної роботи викладачі Державного університету «Житомирська політехніка» розповіли про переваги навчання на факультеті гірничої справи, природокористування та будівництва.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */