Екскурсія студентів-менеджерів на ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»

Shares

13 листопада 2023 р. студенти спеціальності 073 «Менеджмент» (груп МО-64, МО-65, МО-65к) відвідали ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат».

ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» – підприємство з багатими виробничими традиціями, одне з провідних виробників ковбасної і м’ясної продукції із якісної м’ясної сировини, на ринку України. Підприємство виробляє великий асортимент ковбасних виробів: сосиски, дитячі сосиски, сардельки, ковбаси варені, ковбаси напівкопчені, ковбаси варено-копчені, ковбаси сирокопчені, ковбаски напівкопчені, ковбаски сирокопчені, м’ясні делікатеси та ін. Завдяки багаторічному досвіду і довірі споживачів ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» розвивається з кожним днем ​​і на цей час має три основних бренди: ТМ «М’ясна Гільдія», ТМ «Ранчо», ТМ «Gremio de la Carne».

Екскурсію м’ясопереробним цехом провів начальник Ігор Пилипенко, який на високому кваліфікаційному рівні ознайомив студентів з особливостями технології виробництва ковбасної продукції. Під час екскурсії студенти відвідали сировинне відділення, машино-технологічне відділення, дільницю мийки тари, склад спецій, термічне відділення, відділення сирокопчених та сиров’ялених ковбасних виробів, фасувально-пакувальне відділення та склад готової продукції.

Студенти з цікавістю спостерігали за злагодженою роботою колективу підприємства, який працює для задоволення потреб споживачів якісною та безпечною продукцією. Екологічність і безпеку сировини підтверджено сертифікатами, висновками державної експертизи та ветеринарними свідоцтвами. Підприємство постійно оновлює асортимент своєї продукції з урахуванням потреб споживачів, працює над новими рецептурами та дизайном упакування продукції. Також, після екскурсії, студенти мали змогу поставити запитання не лише технологічного характеру, а й управлінського та фінансово-економічного.

Одержана інформація стала практичним підкріпленням теоретичних знань отриманих при вивченні дисциплін «Економіка підприємства» та «Менеджмент та адміністрування бізнесу», що передбачено навчальним планом підготовки бакалавра за спеціальністю 073 «Менеджмент».

Щиро вдячні керівництву підприємства та його організаторам за таку цікаву, змістовно наповнену екскурсію та бажаємо подальшого зростання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */