Загинув випускник Житомирської політехніки Євгеній Павловський

Shares

Загинув випускник Державного університету “Житомирська політехніка” Павловський Євгеній Володимирович (22.06.1995 – 07.11.2023). Євгеній у вересні 2023 року був призваний до лав ЗСУ, пройшовши навчання у Великій Британії, був направлений на Схід України. Героїчно загинув на Донеччині…

Євгеній Володимирович здобув освітній ступінь бакалавра з фінансів і кредиту у 2016 році та магістра з фінансів, банківської справи та страхування у 2018 році. Випускник бакалаврату заочної форми навчання, який вступив на бюджет на денну форму і успішно завершив навчання…

Завідувач випускової кафедри згадує Євгенія як зосередженого, сконцентрованого та розумного студента, з великим науковим потенціалом. Він був фаховим спеціалістом, заступником начальника Департаменту обліку розрахунків та видатків ПрАТ “Страхова компанія “Уніка”, який не втрачав зв’язку з кафедрою фінансів по завершенню навчання.

У нас залишаться світлі спогади про Женю, ми вдячні за його особистий подвиг під час захисту Батьківщини… Євгенія Павловського поховали на Смолянському військовому кладовищі.

Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблого Героя… Вічна слава і світла пам’ять Герою!

Дякуємо за захист України та українського народу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */