Зустріч гарантів освітніх програм із магістрами спеціальностей 183 “Технології захисту навколишнього середовища” та 101 “Екологія”

Shares

18 вересня 2023 року відбулась зустріч гарантів освітніх програм із здобувачами освітнього рівня магістр спеціальностей 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 101 «Екологія». Метою заходу було ознайомлення студентів із освітньо-професійними програмами, їх цілями та структурою.

Під час зустрічі гаранти спеціальностей 183 «Технології захисту навколишнього середовища» Ірина ДАВИДОВА та 101 «Екологія» Руслана ВАЛЕРКО ознайомили здобувачів освіти із процесом розробки освітніх програм та процедурою їх оновлення. Здобувачі освіти також дізналися про загальні та фахові компетентності спеціальностей, а також ознайомились з програмними результатами навчання, якими вони мають оволодіти під час навчання. Значну зацікавленість здобувачі освіти проявили при ознайомлені із освітніми компонентами та структурно-логічними схемами програм.Отже, в результаті зустрічі здобувачі освіти зазначили, що компетентнісний підхід є найбільш прогресивним для опису результатів освіти, а освітні програми є важливим інструментом, який дозволяє забезпечити якісну освіту для всіх здобувачів освіти. Вони допомагають закладам освіти організувати освітній процес таким чином, щоб він відповідав цілям і завданням освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */