Збори студентів-менторів для першокурсників Житомирської політехніки

Shares

29 серпня 2023 року  представниками органів студентського самоврядування Державного університету “Житомирська політехніка” були організовані збори зі студентами старших курсів, які за гарною традицією та власним бажанням стали менторами для студентів-першокурсників.

В аудиторії 316 зібралися студенти, які представляють усі спеціальності та курси навчання Житомирської політехніки. Різні мотиви були у кожного з них для того, щоб наважитися на крок стати ментором. Проте головне завдання, яке об’єднало всіх – це бажання допомогти першокурсникам швидше адаптуватися до нових умов навчання та оперативно познайомити їх із Житомирською політехнікою.

Саме якісна співпраця між ментором, куратором та академічною групою є запорукою того, що перехід від навчання в школі до навчання у закладі вищої освіти буде доволі швидким.

У зустрічі з менторами взяли участь студентський ректор університету Ярина Герус, студентський проректор Артем Коломієць, студентські декани факультетів, керівник Центру культури студентської молоді Світлана Саннікова та проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Олена Денисюк.

Успіхів нашим менторам у роботі з академічними групами! Всі першокурсники можуть познайомитися зі своїми менторами на початку вересня. До зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */