Вітаємо! Тетяна Курило відзначена Подякою Житомирської обласної військової адміністрації

Shares

28 серпня 2023 року у селі Немиринці Ружинської територіальної громади відбулась традиційна освітянська серпнева конференція. Напередодні нового навчального року, понад 200 освітян зі всієї області зібралися разом для того, щоб обговорити підготовку до безпечного навчання здобувачів освіти в умовах сьогодення, відзначити кращих та обміркувати наступні кроки для розвитку освіти на Житомирщині.

Захід відбувся під гаслом «Сила освіти у кожному з нас». На конференції були присутні радниця Міністра освіти і науки з питань безпечного освітнього середовища та інклюзивного навчання Оксана Савицька, Віталій Бунечко,  заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, керівництво Департаменту освіти і науки Житомирської ОВА, керівники закладів освіти, педагогічні працівники.

Під час конференції за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток освіти в Житомирській області в умовах воєнного стану та активну громадську діяльність Подякою Житомирської обласної військової адміністрації було відзначено старшого викладача кафедри фізичного виховання та спорту Курило Тетяну Володимирівну.

Вітаємо Тетяну Володимирівну з визнанням її досягнень на обласному рівні! Подальших успіхів у спорті та нових спортивних вершин!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */