Почесне звання “Заслужений працівник освіти України” присвоєно Морозову Андрію Васильовичу

Shares

День Незалежності у 2023 році подарував довгоочікувану новину для колективу Державного університету «Житомирська політехніка».

Указом Президента України №502/2023 від 23.08.2023 року за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов’язку та з нагоди Дня Незалежності України почесне звання “ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ” присвоєно МОРОЗОВУ Андрію Васильовичу, проректорові з науково-педагогічної роботи Державного університету «Житомирська політехніка», кандидату технічних наук, доцентові.

Щирі вітання особисто Андрію Морозову та усьому колективу університету з черговим визнанням його здобутків на державному рівні!

Висловлюємо вдячність Президентові України Володимиру Зеленському та Офісу Президента України за відзначення представника університету високою державною нагородою!

Черговий здобуток свідчить про те, що університет рухається у вірному напрямі розвитку! Цілі визначені, їх досягнення лише питання часу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */