Студентський проект “English from Student to Student”

Shares

З 12 квітня по 16 червня в Житомирській політехніці тривали заняття з англійської мови в рамках проекту “English from Student to Student”.

Проект був започаткований з метою розширення доступності іншомовної позааудиторної освіти, надання можливостей активувати свою англійську студентам, яĸі беруть участь у міжнародних мобільностях та проектах.

Заняття проводили студенти груп СО-1 Пархомчук Вікторія, Коцюбинсьĸа Іванна, Павлюк Олена, Тимошик Вікторія, Онофрійчук Андрій, Яремова Тетяна, Черепансьĸий Юрій та студенти груп ПЛ-1 і ПЛ-2 Каменчук Анастасія, Маслова Дар’я, Мельник Анастасія, Осипенко Зоряна і Шикало Анюта.

Студенти-тьютори практикували викладання в парах і відповідали за певний модуль навчального курсу, серед яких Social Etiquette; Family, Personality; Home and Food; Leisure and Travelling; Shopping and Money.

Також студенти разом закріплювали вживання граматичних правил, виконуючи різноманітні вправи.

Уроки проходили у дружній атмосфері, адже між «вчителями» та «учнями» не було бар’єрів. Даний проект зарекомендував себе як чудова можливість для студентів додатково попрактикувати англійську мову, так і спробувати себе у викладацькій діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */