Візит викладача кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики до Університету сталого розвитку м. Еберсвальде, Німеччина

Shares

Доцент кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики Наталя Плахотнюк взяла участь у навчальних тренінгах “Розвиток і управління проектами” та “Інтерактивний контент”  в Університеті сталого розвитку (Еберсвальде, Німеччина) з 5 по 9 червня 2023 р. в рамках проєкту “Спільне викладання і навчання для розширення можливостей і адаптації вищої освіти України”.

У рамках навчальних тренінгів відбувся симпозіум “Перспективи українсько-німецького співробітництва”, на якому було представлено розробку проєкту “Digital Opportunities to AddressEducational Challen es of Media Literacy”.

Проект розробляється кафедрою теоретичної та прикладної лінгвістики в партнерстві зі студентами та викладачами Університету сталого розвитку м. Еберсвальде. Проект спрямований на подолання викликів сьогодення у сфері медіаграмотності українського суспільства, що дозволить удосконалити навички критичного мислення та формування етики поведінки в медіапросторі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */